Ιδέες για δώρα για μικρούς- μεγάλους

Ιδέες για δώρα για μικρούς- μεγάλους

Έγραψαν για μας στο anthomeli.com

http://www.anthomeli.com/2016/12/idees-gia-dora-gia-mikrous-ke-megalous.html
Οι μέρες που είχαμε την τσέπη γεμάτη χρήματα, εποχή προ παιδιών αλλά και κρίσης, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί….. και δεν ξέρω αν θα έρθουν και ποτέ.

Θυμάμαι τις ανταλλαγές δώρων με συγγενείς και φίλους μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Με πόση αγωνία τα περιμέναμε και με τι αγάπη μαζεύαμε χρήματα. Ειδικά στην εφηβεία μας για να ψωνίσουμε για τους αγαπημένους μας. Αυτά έχουν κοπεί τα τελευταία χρόνια ή τουλάχιστον έχουν μειωθεί!

Όσοι έχουμε οικογένεια εστιάζουμε στα δώρα που κάνουμε στα παιδιά μας ή στα εντελώς απαραίτητα. Όμως υπάρχουν, αν ψάξουμε, πολλά καταστήματα στα οποία μπορούμε να βρούμε οικονομικά, ιδιαίτερα πρωτότυπα και έξυπνα δώρα. Ιδιαίτερες επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν αυτή μας την διάθεσή να προσφέρουμε χαρά κάνοντας δώρα. Τα e-shop μάλιστα υπόσχονται ξεκούραστες αγορές από τον καναπέ του σπιτιού μας!

Οικονομικά δώρα για τις γιορτές

Και φυσικά να μην ξεχάσω να σας προτείνω ένα πρωτότυπο δώρο, ένα customade δώρο που μπορεί να φτιάξει για σας το e-shop dama koupa. Πρόκειται για ένα pyjama cake που περιλαμβάνει ένα σετ πυτζάμες για άντρα, γυναίκα, έφηβο ή παιδί.

Τις πιο πρωτότυπες ιδέες για δώρα για μικρούς και μεγάλους! θα βρείτε φυσικά στην αγαπημένη μας Damakoupa