Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ

Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ .

Έγραψαν για μας στο anthomeli.com

Πριν από λίγες ημέρες, χτυπάει η πόρτα και το κούριερ μας δίνει ένα υπέροχο δέμα από τις αγαπημένες μας φίλες Ευδοξία και Αναστασία. Για τα υπέροχα diapercakes τους σας είχαμε μιλήσει εδώ.  Τα κορίτσια είναι τα πρόσωπα πίσω από το πλέον πιο hot όνομα στο χώρο του homewear, το damakoupa.gr  Το δέμα περιείχε ένα σετ πυτζάμες για μαμά και κόρη. Αυτό ενθουσίασε τη Μελίτα γιατί τώρα τελευταία μας έχει πιάσει μια τρέλα και θέλουμε να ντυνόμαστε παρόμοια! Ένα πακέτο που μοσχομύριζε αιθέριο έλαιο και συνοδευόταν από ένα πακέτο σπιτική πλαστελίνη για τη Μελίτα. 

Με το που τις είδαμε, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε σχεδόν ταυτόχρονα και οι δύο ήταν να διοργανώσουμε ένα πυτζάμα πάρτυ.  Κάτι που από καιρό μου το ζητούσε η Μελίτα. Βλέπετε της αρέσει να κοιμάται με τα ξαδέρφια και τα πνευματικά της αδέρφια. Αρχίσαμε τις έρευνες στο pinterest  και φυσικά αρχίσαμε να παίρνουμε τηλέφωνα για να φιξάρουμε το ραντεβού της με τις φίλες της.  Αυτό τελικά ήταν αρκετά δύσκολο μιας και κάθε Σ/Κ όλο και κάποιος είχε πάρτυ. Τελικά καταλήξαμε να το κάνουμε Κυριακή κι έτσι, τα κορίτσια δεν θα μπορούσαν να μείνουν σπίτι μας. Αλλά υποσχεθήκαμε πως θα γίνει μια άλλη φορά. Γιαλαντζί πυτζάμα πάρτυ δηλαδή…

Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ?

Μετά τις προσκλήσεις σειρά είχε το dress code… όλα τα κορίτσια μαζί με την πρόσκληση ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να έρθουν με τις πυτζάμες τους και την χτένα τους. Η Μελίτα μου φυσικά είχε ήδη καινούργιες πυτζάμες από το Dama Koupa και μαμά και κόρη θα κάναμε την εμφάνισή μας σαν σετ… και δεν σας κρύβω ότι όλα τα κορίτσια το επισήμαναν.  «Μελίτα, φοράς την ίδια πυτζάμα με την Μαμά σου!»… αυτές είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και φυσικά μας φέρνουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο!

Διαλέξτε πυτζάμες που να κάνουν το παιδί να νιώσει ωραία… και όχι σαν να πηγαίνει απλά για ύπνο! Να η ευκαιρία σας να του κάνετε και ένα όμορφο δώρο. (αν υποθέσουμε μάλιστα ότι έχει και την γιορτή ή τα γενέθλιά του).

Οι δικές μας είναι από το την Dama Koupa, μια εταιρεία που βρίσκεται στην παραγωγή και εμπορία παιδικών βαμβακερών ρούχων από το 1978. Πλέον έχει επεκταθεί και στην παραγωγή γυναικείων και ανδρικών πυτζαμών και homewear. Όλα αυτά τα χρόνια παράγει ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά με άριστες ελληνικές πρώτες ύλες ακολουθώντας τις τάσεις της ευρωπαϊκής μόδας. Εξαιρετική ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση στην καλύτερη δυνατή τιμή! Επισκεφτείτε τους στο e-shop τους damakoupa.gr, όπου μπορείτε να δείτε όλα τα είδη τους.Εκεί θα βρείτε diapercakes, εσώρουχα και πυτζάμες αλλά και στη σελίδα τους στο facebook, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα είδη που αναφέρονται σε γυναίκες και άντρες (πυτζάμες, εσώρουχα,  homerwear κ.α.) Και για τις μαμάδες… μπορείτε να βρείτε και μια ατελείωτη σειρά με σέξι εσώρουχα αλλά αυτά… σε άλλη ανάρτηση!)