Καλοκαιρινές πυτζάμες… για να σωθείτε

Καλοκαιρινές πυτζάμες… για να σωθείτε

Γράφει η Κατερίνα από το Ανθομέλι.

Μη γελάσετε… αλλά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω κατά τον έγγαμο βίο μου είναι η διαφορά θερμοκρασίας με τον άντρα μου!

Ναι, καλά διαβάσατε! Γιατί μπορεί να είναι κατακαλόκαιρο αλλά εγώ δεν αντέχω να κοιμάμαι με το aircodition στο… 24!

Εκείνος μπορεί να ιδροκοπάει, οπότε να βγάζει πυτζάμες και να χαμηλώνει τη θερμοκρασία συνεχώς και πολλές φορές. Να μη σκεπάζεται παρά μόνο με ένα σεντονάκι, αλλά εγώ και την πυτζαμούλα μου τη θέλω και την πικέ μου τη θέλω αλλιώς… θα γίνω παγοκολώνα.

Πώς ν’ αντέξω αυτά τα «βασανιστήρια»; Ξεχωριστά σκεπάσματα λοιπόν! Εκείνος σεντόνι, εγώ πικέ! Εκείνος μόνο μποξεράκι, εγώ πυτζάμα!

Είπα πυτζάμα! Άλλος μπελάς κι αυτός! Άντε να βρω καλοκαιρινή πυτζάμα που να με βολεύει! Να μην είναι στενή, να είναι δροσερή. Να μην είναι ανοιχτή στον λαιμό και κρυώνω από τον κρύο αέρα, αλλά ούτε και κλειστή για να ιδρώνω στον λαιμό. Να μην είναι τιράντα για να μπορώ να έχω τα χέρια μου έξω από τα σκεπάσματα αλλά και να μην είναι και μακρυμάνικη. Και συν όλα αυτά να είναι και νεανική!

Η λύση ήταν μία! www.damakoupa.gr Οι ειδικοί στις πυτζάμες! Και φυσικά βρήκα αμέσως αυτό που με βόλεψε!

Καλοκαιρινές πυτζάμες… για να σωθείτε!

Δροσερό ύφασμα με ποιοτική ελληνική ραφή όπως φυσικά και όλες οι damakoupa πυτζάμες που έχω φορέσει κι εγώ αλλά και τα παιδιά μου. Μία πυτζάμα που σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της δεν είναι κλασική αλλά με κάνει να νιώθω ωραία όταν την φοράω! Γιατί μην ξεχνάτε πως την πυτζάμα μπορούμε να τη φοράμε και ως ένα άνετο ρούχο μέσα στο σπίτι.

Τέλος οι βραδινές διαφωνίες και συμφωνίες για τη θερμοκρασία!

Πιτζάμα damakoupa για μένα έτσι όπως την θέλω εγώ κι είμαι σούπερ!

Καλοκαιρινές πυτζάμες… για να σωθείτε


Δείτε επίσης τα εκπληκτικά κολάν damakoupa που μας ενθουσίασαν με την ποιότητα, τα σχέδια και την εφαρμογή τους καθώς και όλη τη νέα συλλογή στο νέο σαιτ πιτζάμες.ελ