Ο μαξιλαροπόλεμος είναι η τέλεια εκτόνωση

Ο μαξιλαροπόλεμος είναι η τέλεια εκτόνωση

Γράφει η Κατερίνα από το αγαπημένο μας Ανθομέλι.

Έχετε παίξει ποτέ μαξιλαροπόλεμο; Μιλάμε για πολύ πόνο! Χαχα! Ακόμη και με πουπουλένιο μαξιλάρι αν σε χτυπήσει κάποιος με δύναμη την χάνεις την ισορροπία σου… και τότε αρχίζει το πραγματικό γέλιο! Είναι όμως και καταπληκτική εκτόνωση αφού μπορείς να ξεκινήσεις την μέρα σου (κυρίως το Σ/Κ)  αποβάλλοντας τις έγνοιες και το άγχος! Έτσι κι εμείς, πριν λίγες μέρες το ζήσαμε με τα παιδιά στο ταξίδι μας στην Καστοριά και δεν μπορούσε να ξεκινήσει η μέρα μας καλύτερα!

Κι εκεί που ετοιμαζόμουν για να πάμε για πρωινό ακούω τη Μαρία να με ρωτάει: «Μαμά παίζουμε μαξιλαροπόλεμο;»»Μην κάνουμε καμιά ζημιά όμως!», της απαντώ! Για πότε άδειασε τον γύρω χώρο και ξεκίνησε το παιχνίδι ούτε που το κατάλαβα! Μπαίνει σε λίγο κι ο μικρός ο οποίος τρύπωσε στο δικό μας δωμάτιο και φυσικά χωρίς τον Μάρτη Σαρακοστή δεν γίνεται! Μπήκε αμέσως στο νόημα! Χαμός έγινε! Κι ευτυχώς γλυτώσαμε και τις ζημιές!

Και κάπου εκεί μπαίνει στο κόλπο και ο μπαμπάς με το κινητό στο χέρι να μας τραβάει βιντεάκια και φωτογραφίες. Και παρόλο που οι άντρες δεν απαθανατίστηκαν στις φωτογραφίες. μιας και κάποια στιγμή αφήσαμε όλοι τις selfie και τους φακούς και πέσαμε με τα μούτρα στο «βάρα» και «δώσε» και «σκύψε» και «δώστους», τελικά αυτό το πρωινό μας ήταν ένα από αυτά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό και μην σας πω ότι  μας βλέπω να το επαναλαμβάνουμε τις γιορτές στα σίγουρα. Απαραίτητο φυσικά αξεσουάρ για τον τέλειο μαξιλαροπόλεμο είναι οι απίθανες πιτζάμες από την damakoupa.

Ο μαξιλαροπόλεμος είναι η τέλεια εκτόνωση

Και ενώ είμαστε εξουθενωμένοι από τον μαξιλαροπόλεμο… μου ήρθε ιδέα που ήξερα ότι η φίλη μου Ευδοξία από το damakoupa (που πλέον γνωρίζετε όλοι όσοι μας παρακολουθείτε) θα δεχόταν με μεγάλη χαρά. Και έτσι έγινε! Ένα ολόφρεσκο νέο σαιτ της εταιρίας με όλη την νέα συλλογή σε πιτζάμες και αθλητικά κολάν. Δες τη νέα συλλογή εδώ πιτζάμες.ελ