Date night with my hubbie!!!

Date night with my hubbie!!!
Γράφει η Εύη από το αγαπημένο μας mama’s n papa’s
Αν μου λείπει κάτι τελευταία χρόνια είναι σίγουρα οι ήρεμες βραδιές με τον Δημήτρη, εκείνες που απλά ξαπλώναμε στον καναπέ και βλέπαμε ταινίες χωρίς να μας νοιάζει αν θα μας πάρει το πρωί. Εκείνα τα βράδια που του ετοίμαζα πρόχειρο finger food και πίναμε από ένα ποτάκι τα δυο μας, εγώ δηλαδή να πίνω και για τους δυο😏 γιατί ο Δημήτρης είναι μαλωμένος με το αλκοόλ από πάντα που λένε!
Σκεπτόμενη όλα αυτά, λοιπόν, θέλησα να ετοιμάσω μια χαλαρή βραδιά για αυτόν!
Ένα βράδυ για εμένα και για εκείνον, με τα απολύτως απαραίτητα για τσιμπολόγημα, με χαλαρωτική μουσική, τζάκι αναμμένο, απαλό φωτισμό και την αγαπημένη του ταινία έτοιμη να παίξει!
Date night with my hubbie λοιπόν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!
Date night with my hubbie!!!
Ετοίμασα μια βραδιά για εμάς τους δυο!
Δεν χρειάστηκα πολλά πράγματα!
Το σπίτι μας ήταν ήδη στολισμένο και περιποιημένο!
Επέλεξα να ετοιμάσω κάποια πιάτα που ξέρω πως του αρέσουν!
Λίγα αλλαντικά και τυριά και την αγαπημένη του μακαρονάδα!
Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω τόσο καλά πια που ώρες ώρες νομίζω πως μιλάω και σκέφτομαι σαν εκείνον!
Έτσι δεν λένε άλλωστε?
Το ζευγάρι όσο περνάει ο καιρός μοιάζει μεταξύ του, ακόμα και σε κάποια χαρακτηριστικά πέραν του χαρακτήρα! Το κόκκινο κρασί ήταν από εκείνο που του αρέσει, γλυκό και στυφό! Ήθελα αυτό το βράδυ να είναι ιδανικό για cocooning, όπως ακριβώς και τα κεριά που άναψα!

Δεν ήθελα να φοράω πάλι τις πυτζάμες μου ή τις φόρμες που φοράω συνήθως στο σπίτι!

Ήθελα να βρω ένα φόρεμα με λίγη τσαχπινιά, άνετο και να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα!
Δεν κουράστηκα πολύ! Το βρήκα!
Ο Δημήτρης αγαπά το animal print και το ξέρω!
Έτσι, δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη! Το προϊόν βρισκόταν ήδη στο καλάθι μου!Το φόρεμα που επέλεξα δεν είναι τυχαίο!
Την damakoupa την γνώρισα πριν από ένα χρόνο, όταν ήθελα να βρω ένα κορμάκι, βαμβακερό, με sexy πλάτη! Είναι μια εταιρεία 100% ελληνική που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα μέσα από τα ρούχα της! Έχει ρούχα για διαστάσεις κανονικής γυναίκας και Ελληνίδας μάνας! Ήθελα να πάρω κάτι για αυτή τη βραδιά που θα αρέσει στον άντρα μου! Και το πέτυχα διάνα!
Δεν θα σου πω λεπτομέρειες τι ήταν αυτό που του άρεσε περισσότερο επάνω μου εκείνο το βράδυ, θα σου πω μόνο πως σίγουρα θα αποκτήσω περισσότερα sexy ρούχα για το σπίτι μου γιατί δεν θέλω να με βλέπει άλλο ο άντρας μου με φόρμες και πυτζάμες! Αν είσαι άνθρωπος που αγαπά και ψωνίζει από eshops σου δίνω εδώ το link της damakoupa να μπεις να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει εσένα καλύτερα!
Εμείς οι γυναίκες δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα sexy εσώρουχο, μαλακές πιτζάμες και άνετα homewear!
 Η damakoupa είναι  μια εταιρεία 100% ελληνική που μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα μέσα από τα ρούχα της! Έχει ρούχα για διαστάσεις κανονικής γυναίκας και Ελληνίδας μάνας!
Η damakoupa μας  εκφράζει στο κομμάτι του σπιτιού, είναι στο πλευρό μας και μας βοηθά να ντύσουμε όμορφα και πιο αισθησιακά κάποιες βραδιές μας στο σπίτι!
Σέξι ρούχα και εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη
Date night with my hubbie!!!

Γι΄αυτό, για ένα βράδυ ιδανικό για cocooning, που δεν θέλουμε να φοράμε πάλι τις πυτζάμες μας ή τις φόρμες μας που φοράμε συνήθως στο σπίτι! Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε φορέματα  με λίγη τσαχπινιά, άνετα και να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα!

Βρες όλη τη νέα συλλογή σε plus size sexy εσώρουχα εδώ