Ελεύθερος χρόνος για τη Μαμά (Μέρος 2ο)

Ελεύθερος χρόνος για τη Μαμά (Μέρος 2ο)
Γράφει η Κάλη από το Ανθομέλι…
Ελεύθερος χρόνος, λέει για την μαμά. Έχετε κυρία μου; Τι  να πω τώρα εγώ με ένα παιδί, ότι δεν έχω; Θα πέσουν να με φάνε οι δίτεκνοι, τρίτεκνοι και πάσης φύσεως πολύτεκνοι! Οπότε, ναι, ομολογώ ότι όσο μεγαλώνει το παιδί μου έχω κι εγώ λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου όταν βρίσκομαι στο σπίτι… κυρίως το πρωί που είναι στο σχολείο αλλά και το βράδυ αφού κοιμηθεί και παλεύω κι εγώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.
Νούμερο 1 δραστηριότητα για τον ελεύθερό μου χρόνο είναι το κινητάκι  μου. Η διαφορά με τον υπολογιστή είναι ότι όταν καθίσω στο γραφείο μου όλο και κάποια δουλειά θα βρω να κάνω.. ενώ στο κινητό χαζολογάω και ευχαριστιέμαι σερφάρισμα και ανάγνωση άλλων blogs χωρίς να είμαι υποχρεωμένη να γράψω κάποιο κείμενο. Φυσικά πάντα υπάρχει και η περίπτωση να πρέπει να το χρησιμοποιήσω για socialmediaki δουλειά αλλά τις περισσότερες είναι για χάζεμα και χάσιμο χρόνο, χεχε! Ε, ομολογήστε το! Το κινητό έχει γίνει ακόμα και η αντικατάσταση του περιοδικού στο μπάνιο για πολλούς, χαχα!

Ελεύθερος χρόνος για τη Μαμά (Μέρος 2ο)

Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι οι πυτζάμες που φοράω στην φωτογράφιση είναι από το αγαπημένο μας @damakoupa.gr . Στο e-shop τους θα βρείτε πυτζάμες, νυχτικά θηλασμού, μαγιώαθλητικά είδη και άνετα ή σέξι εσώρουχα για κάθε στιγμή της ημέρας. Εγώ γενικά (και σε αντίθεση με την Κατερίνα) τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να είμαι ντυμένη περισσότερο με homewear παρά με πυτζάμες όταν είμαι εντός σπιτιού γιατί μπαινοβγαίνει και πολύ κόσμος στο σπίτι μας αλλά την ανανέωσή μου την έκανα και είμαι έτοιμη για φέτος το καλοκαίρι.

Η δεύτερη αγαπημένη δραστηριότητα είναι το διάβασμα. Βασικά πρώτη είναι αλλά επειδή θέλει περισσότερη συγκέντρωση από το κινητό αναγκαστικά παίρνει δεύτερη θέση. Η ώρα που συνήθως διαβάζω είναι η βραδινή λίγο πριν τον ύπνο (που αν το βιβλίο είναι ωραίο τον χάνω κιόλας) αλλά και τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου που ο καθένας μας (όταν δεν είμαστε έξω βόλτα) έχει δικαιώματα να αξιοποιήσει τον χρόνο του όπως θέλει.  Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα τελευταία 2 χρόνια ο χρόνος για ανάγνωση έχει αυξηθεί  και βρήκα πάλι την παλιά μου φόρμα.

Η τελευταία χρονιά ήταν αποκάλυψη για μένα όσον αφορά στην προσωπική μου περιποίηση. Έφτασα πάνω από τα 35 για να πω ότι επιτέλους πρέπει να αφιερώσω χρόνο για μένα. Εργαζόμουν και πάλι έκανα λιγότερο beaute από κοπέλες που δεν είχαν προσωπικά χρήματα ή έπαιρναν μικρότερο μισθό από μένα. Τέλος, είπα. Καιρός να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου. Έτσι συνήθως το βράδυ 2-3 φορές την εβδομάδα και αφού έχει πέσει η Μελίτα για ύπνο, αρχίζω τις μάσκες μου και την περιποίησή μου μπας και εξομαλυνθούν και λίγο οι ρυτίδες που άρχισαν να εμφανίζονται!

Ακόμη μία δραστηριότητα που αγαπώ είναι να μιλάω με την Κατερίνα στο τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν αγαπώ πολύ το τηλέφωνο και νομίζω ότι θα σας το επιβεβαιώσουν και οι φίλες μου. Δεν είμαι ο τύπος που θα μιλάω με τις ώρες στο τηλέφωνο. Μου αρέσει περισσότερο η διαπροσωπική επαφή. Με την Κατερίνα όμως το απολαμβάνω γιατί είναι η ώρα που θα πούμε όσα δεν μπορούμε να πούμε από κοντά

Ελεύθερος χρόνος για τη Μαμά ???? Όλες μπορούμε να βρούμε και να απολαύσουμε χαλαρές και ξεκούραστες στιγμές με την οικογένεια μας ή μη.