Happy Women’s Day

Happy Women’s Day

Χρόνια πολλά…..στην κυρία που πέτυχα σήμερα να τρέχει με τα ψηλοτάκουνα πίσω από το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά. Στην μανούλα που αγκαλιάζει την κορούλα της λίγο πριν χτυπησει το κουδούνι του σχολείου. Σε αυτήν που χαιρετώ με αγάπη κάθε πρωί γιατί μου φτιάχνει τον πιο εύγευστο καφέ. Στην φίλη μου που μόλις σήμερα την προσέλαβαν σε δουλειά. Στην γλυκιά μου μανούλα γιατί είναι πάντα εκεί για μένα.

Στις καλοσυνάτες πελάτισσες μας που πλέον γίνανε φίλες μας. Στην δασκάλα του παιδιού μου που καθημερινά πασχίζει να το κάνει καλύτερο άνθρωπο. Σε όλες τις συνεργάτιδες μας που πασχίζουν με πόνο ψυχής να πετύχουν στις επιχειρήσεις τους. Στις αδερφές μου που ακόμη παίζουμε σαν μικρά κορίτσια. Στις μικρές πριγκίπισσες με τις τούλινες φούστες και την μέρεντα στην μπλούζα. Στα κορίτσια που ανέμελα βλέπω να παίζουν στο προαύλιο του σχολείου. Αλλά και στις εκνευρισμένες γιαγιάδες που πάντα βοηθώ στο μηχάνημα της τράπεζας…..σε, σε…. συμπλήρωσε και εσύ αγαπημένες γυναίκες της καθημερινότητας σου γιατί ειλικρινά νιώθω ότι δεν θα σταματήσω ποτέ. Είστε όλες τόσες πολλές, τόσο μοναδικές και τόσο υπέροχα αγαπημένες!

Εμείς εδώ στην damakoupa γιορτάζουμε τη θηλυκότητα με ολόφρεσκες νέες ιδέες!!!! απίθανες εκπτώσεις και νέες παραλαβές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στο φυσικό μας κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Happy Women’s Day. Σήμερα στις 8 Μαρτίου είναι η μέρα της γυναίκας. Αλλά εμείς δεν περιμένουμε τη γιορτή της γυναίκας για να σας θυμίσουμε πόσο ξεχωριστές και ιδιαίτερες είμαστε. Η damakoupa.gr τονίζει τη θηλυκότητα της γυναίκας, σε όλες τις δραστηριότητες της, από το πρωί ως το βράδυ.

Για τη γυναίκα που θέλει να δείχνει ένα σφιχτό σώμα και χρειάζεται έναν κορσέ.

Για τη γυναίκα που θέλει να πάει για jogging φορώντας ένα ειδικό κολάν προπονήσεων.

Για τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει με τις κάλτσες και τα καλσόν της.

Για τη γυναίκα που θέλει όλη την ώρα ένα σταθερό σουτιέν ή ένα push up σουτιέν.

Για τη γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει με τα βραδινά κορμάκια της.

Για τη γυναίκα που θέλει να είναι sexy για τον σύντροφό της.

Για τη γυναίκα που θέλει να είναι άνετη στις πιτζάμες ή τα νυχτικά της.

Για τη γυναίκα που απλά αγαπάει τον εαυτό της.

Χρόνια πολλά!!!!