Πρωτότυπα δώρα για μαμά στο μαιευτήριο

Πρωτότυπα δώρα για μαμά στο μαιευτήριο

Πριν λίγες μέρες πέτυχα τα παιδιά επάνω στο κρεβάτι μου να βλέπουν τα φωτογραφικά άλμπουμ από τη βρεφική τους ηλικία. Εντύπωση τους έκανε το ημερολόγιο που κρατούσα από τις εγκυμοσύνες μου μέχρι και τις πρώτες μέρες της γέννησής τους, μέσα στο οποίο είχα γραμμένες ένα σωρό λεπτομέρειες… ακόμα και τι δώρα τους έφερε ο κάθε συγγενής ή φίλος στην γέννησή τους. Αναπόλησα εκείνες τις ημέρες και με αυτή την αφορμή το μυαλό μου έκανε ένα σωρό συνειρμούς και σκεφτόμουν πόσες πολλές φορές έχουμε όλοι βρεθεί στη θέση να σκεφτόμαστε τι δώρο να πάρουμε στη φίλη ή συγγενή μας που μόλις γέννησε.

Θέλουμε να την επισκεφτούμε και να της ευχηθούμε αλλά και να μοιραστούμε τη χαρά του ερχομού του μωρού της. Όμως τι δώρο μπορούμε να προσφέρουμε στην ίδια τη μαμά στο μαιευτήριο και όχι μόνο στο νεογέννητο μωρό; Γιατί καλό είναι να μην μεταφέρεται αυτόματα η μαμά σε δεύτερη μοίρα!

Diaper cake

Για τα diaper cake σας έχουμε μιλήσει στο Ανθομέλι. Είτε ως μια ιδέα για δώρο της νονάς στο απόλουσμα και είτε ως δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο. Όμως το diaper cake είναι ένα πολύ πρωτότυπο δώρο για το μαιευτήριο. Τόσο για το νεογέννητο μωρό όσο και για τη μαμά.

Μωροτούρτες για νεογέννητα

Πριν λίγο καιρό με πήρε τηλέφωνο μία φίλη που μένει εκτός Ελλάδας και μου ζήτησε να πάρω ένα δώρο για την κουμπάρα της που γέννησε και να της το πάω ή να το στείλω. Σας πληροφορώ πως δεν χρειάστηκε να κουνήσω το δαχτυλάκι μου! Το μόνο που χρειάστηκε να ξέρω είναι πόσα χρήματα ήθελε να διαθέσει και τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η Ευδοξία από το κατάστημα damakoupa.gr. Συνέθεσε μια υπέροχη δωροτούρτα που περιλάμβανε δώρα για το μωρό και προσθέσαμε και μια νυχτικιά θηλασμού για τη μανούλα.

ΤΟΥΡΤΟΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΑΓΟΡΙ

Πανότουρτες για μωρά

Ψάχνετε  πρωτότυπα δώρα για τη νέα μαμά στο μαιευτήριο, σε εμφάνιση δώρο αλλά ταυτόχρονα με χρήσιμα προϊόντα; Σας προτείνω τις χειροποίητες μωροτούρτες ή αλλιώς πανοτούρτες που φτιάχνει η Ευδοξία από το damakoupa.gr.

Κι αν οι ετοιμοπαράδοτες δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε; Ή θέλετε να περιλαμβάνουν και κάτι περισσότερο; Επικοινωνήστε με το κατάστημα Dama Koupa στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Καλώντας στο 2310778496 θα φτιάξετε μαζί με την Ευδοξία την customade δωροτούρτα που εσείς θέλετε στο ποσό που θέλετε.

Diaper cake’s by damakoupa

  • Όλες οι μωρότουρτες είναι χειροποίητες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα και πολύ οικονομικές σε σχέση με τα προϊόντα που περιέχουν.
  • Χρησιμοποιούνται ελληνικές πρώτες ύλες που είναι απόλυτα ελεγμένες για την υγεία του μωρού.
  • Έρχονται σε συσκευασία δώρου με πρωτότυπο αμπαλάζ, ευχετήρια κάρτα και stick με μπαλόνι.
  • Οι τούρτες είναι ετοιμοπαράδοτες για άμεση αποστολή αλλά μπορείτε να κάνετε και ειδική παραγγελία ύστερα από συνεννόηση.
  • Υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής του δώρου με κούριερ στο μαιευτήριο ή στο σπίτι των γονιών ή ακόμη και σε αυτόν που την παραγγέλνει ώστε να μπορέσει να την προσφέρει ο ίδιος.
  • Το diaper cake μπορεί να περιλαμβάνει: πάνες για το μωρό (πάντα καλής ποιότητας), εσώρουχα για το μωρό, κορμάκι βαμβακερό, πικέ κουβερτούλα, καλτσάκια για το μωρό, σετ πιρουνάκι-κουταλάκι, σφουγγάρι μπάνιου, σαλιάρα, πάνα φιγούρας (για πάνω από την πάνα ειδικά για κοριτσάκια), χειροποίητο βρεφικό σαπούνι, μασητικό, κουδουνίστρα, λούτρινο παιχνίδι.

Αποστολή δώρου στο μαιευτήριο

DIAPER CAKES ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Νυχτικιά/ Πυτζάμα θηλασμού

Δώρο χρήσιμο ακόμα κι αν τύχει να έχει ήδη κάτι παρόμοιο. Οι νυχτικιές και οι πυτζάμες θηλασμού είναι πολύ απαραίτητες για τη μητέρα που θηλάζει αφού τη διευκολύνουν με τα ειδικά ανοίγματα τους.

Στο φυσικό κατάστημα αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα damakoupa.gr θα βρείτε και σουτιέν θηλασμού αλλά και κορσέδες λοχείας.

Πιστεύω πως σας κάλυψα και σας έδωσα πολλές ιδέες για δώρα για τη νέα μαμά στο μαιευτήριο ή και γενικότερα για τη μαμά που μόλις γέννησε και το μωράκι της. Καλές επιλογές αν και ό,τι και να επιλέξετε είμαι σίγουρη πως θα το κάνετε με αγάπη!