Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την έγκαιρη αποστολή των προϊόντων, μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για επιβεβαίωση στοιχείων καθώς και τις ώρες παράδοσης.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ΕΛΤΑ courier ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η www.damakoupa.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.
Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3,40 €, αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι 5,40€, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 30€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.
Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την Εταιρεία Damakoupa, ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ 2 ΕΥΟΣΜΟΣ,
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2310 778496 ώστε να σας περιμένουμε!
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες από Κύπρο και εξωτερικό, οι αποστολές γίνονται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία www.damakoupa.gr είτε τηλεφωνικά στο 2310778496, είτε με email στο info@damakoupa.gr.

ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

  1. Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με τραπεζικό έμβασμα, PAYPAL ή μέσω πιστωτικής κάρτας:
    Courier – Ταχυμεταφορά: Ευρώ € 3,50 για παράδοση στο χώρο σας

 

  1. Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή με χρήση Courier:
    Courier: Eυρώ € 5,40. Παράδοση σε 1-4 ημέρες στο χώρο σας.

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι € 1,10 ανά επιπλέον κιλό.