Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:
  Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.damakoupa.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa/MasterCard/ Maestro/Diners οποιασδήποτε τράπεζας (χωρίς επιπλέον χρέωση) και με απολύτως ασφαλή τρόπο.
  Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Πειραιώς (Winbank) η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.damakoupa.gr.
  Στην διαδικασία αυτή, η www.damakoupa.grδεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.damakoupa.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 1. Με Paypal:
  Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.
  3. Με αντικαταβολή:
  Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €3,00 στα έξοδα της αποστολής.
  4. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
  Αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@damakoupa.gr,

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA GR46 0140 8470 8470 0231 0006 246
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR20 0172 2640 0052 6408 4923 376
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK GR63 0260 2060 0001 8020 1231 778
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ GR94 0110 2130 0000 2138 8696 771

Όνομα δικαιούχου ‘’ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ’’

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.
Σε περίπτωση που η κατάθεση/έμβασμα γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα της Ελλάδας ή του εξωτερικού τα τυχόν έξοδα διαχείρισης της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση η www.damakoupa.gr

5. Μέσω της υπηρεσίας iris σκανάροντας το ειδικό QR code

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κειμένη νομοθεσία, καταβάλλουν κάθε δυνατή́ προσπάθεια, να χρησιμοποιούν οι ιδίες ή οι συνεργάτες τους κατάλληλα εργαλεία και μετρά αναλόγως με την κατηγορία και το είδος της επιχειρηματικής τους δραστηριότητα και το είδος των δεδομένων που συλλέγουν και επεξεργάζονται (προσωπικά́ ή μη) και εφαρμόζουν κάθε κατάλληλο μετρό, ώστε να παρέχουν την νομίμως προβλεπόμενη ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών (ανάλογη προς τα διαφορά στάδια ολοκλήρωσης αυτών) και δεδομένων (προσωπικών ή μη) που συλλέγουν και επεξεργάζονται, καθώς και να ενημερώνουν τους συναλλασσόμενους για τις βασικές παραμέτρους της χρησιμοποιουμένης ασφάλειας και τήρησης απορρήτου με ειδική́ μνεία στους όρους χρήσης της ιστοσελιδας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούμε σύστημα SSL (Secure Sockets Layer) για την κρυπτογράφηση της επικοινωνίας μεταξύ του Διακομιστή (Server) και του Περιηγητή (browser), ενώ δεν αποθηκεύουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών.
Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, η www.damakoupa.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας. Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Κωδικό Εισόδου (Διεύθυνση Email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.