Perforated dress

Perforated dress!!!

Γράφει η Μαρκέλλα από το do you speak gossip.

Δοκίμασα το homewear φόρεμα από την ελληνική εταιρία Damakoupa. Αυτό το φόρεμα είναι πάρα πολύ απλό και καθημερινό. Μπορείτε να το φορέσετε όλη μέρα στο σπίτι, ή ακόμα και να πάτε στην παραλία με αυτό. Όμως έχει τόσο όμορφες λεπτομέρειες στο τελείωμα του που είναι κρίμα να το περιορίσεις μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου!

Είναι από την Ελληνική εταιρεία Dama Koupa, η οποία ειδικεύεται σε μαγιό, εσώρουχα, πιτζάμες, ρούχα για την παραλία, και άλλα. Είναι πραγματικά πανέμορφο και τόσο μα τόσο το στυλ μου. Επειδή λοιπόν το αγάπησα, δεν ήθελα να το περιορίσω σε αυτές τις δύο περιστάσεις μόνο. Το φόρεσα με μια ωραιότατη λεπτή κόκκινη ζώνη, κι αμέσως έδειξε πιο “καλό”. Ολοκλήρωσα το look, με κόκκινη τσάντα και πέδιλα με κόκκινες και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες, και νομίζω δείχνει υπέροχο.

άνετα homewear και πιτζάμες για το σπίτι
Perforated dress

 

Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ρούχο μπορεί να δείξει πιο “καλό” ή πιο πρόχειρο, συνδυασμένο με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ένα καλό φόρεμα μπορεί να φορεθεί ακόμα και με αθλητικά παπούτσια και να γίνει πιο καθημερινό. Αντίθετα ένα παντελόνι πιο αθλητικό μπορεί να φορεθεί με τακούνια για να γίνει το look πιο “καλό”.

Η μόδα θέλει πειραματισμούς και το προσωπικό στυλ του καθενός διαφέρει από του άλλου, οπότε είναι καθαρά δική σας επιλογή. Αν εσάς σας αρέσει το αποτέλεσμα, κανείς δεν μπορεί να σας πει το αντίθετο. Κι αν σας το πει, απλά αγνοείστε τον και ακολουθήστε το δικό σας ένστικτο και γούστο.

Αυτό έκανα κι εγώ πάντα. Και ξέρετε ότι “έχω κατηγορηθεί” ότι ντύνομαι πολύ “καλά” κάποιες φορές, αλλά αυτό είναι το προσωπικό μου στυλ κι έτσι μ’ αρέσει να ντύνομαι. Από την άλλη θεωρώ ότι όλοι στις ημέρες μας ντύνονται υπερβολικά casual για κάθε περίσταση, κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά όπως είπαμε γούστα είναι αυτά.

Απλά αγνοήστε τους λοιπόν και συνεχίστε ότι κάνετε!

Όλη τη νέα συλλογή της εταιρίας damakoupa μπορείτε να την δείτε στο νέο site  πιτζάμες.ελ