Πρωτότυπα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Πρωτότυπα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Γράφει για εμάς η Callie από το anthomeli

Νομίζω ότι δεν υπάρχει γιορτή που να έχει δεχτεί μεγαλύτερες βολές από αυτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δηλαδή ούτε σάκος του μποξ να ήτανε! Άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν θα έπρεπε να είναι καν Άγιος. Άλλοι ότι δεν είναι χριστιανική γιορτή. Άλλοι απλά ότι δεν είναι απαραίτητο να γιορτάζουμε την αγάπη!

Όπως σε όλες, όμως, τις περιπτώσεις, ο καθένας λειτουργεί κατά βούληση. Φραγμοί στα πάρτι και στις γιορτές δεν υπάρχουν… τουλάχιστον για το Ανθομέλι! Αλλά πείτε μου όμως την αλήθεια… εσάς θα σας χαλούσε  ένα τριανταφυλλάκι ή ένα δωράκι παραπάνω; Εμένα πάντως όχι! Για αυτό σε συνεργασία με την αγαπημένη μας εταιρεία damakoupa.gr σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε μερικές όμορφες ιδέες για δώρα. Ποιος, όμως, τελικά ήταν ο Άγιος Βαλεντίνος;

Ψάχνοντας λίγα περισσότερα για τον Άγιο Βαλεντίνο, παρατήρησα ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη ιστορία πίσω από το πρόσωπό του. Ωστόσο, η πιο διαδεδομένη είναι η εξής:


Την εποχή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (3ο αι. μ.Χ), ο Βαλεντίνος ήταν ένας Ρωμαίος κληρικός. Πήγε κόντρα στις προσταγές του Αυτοκράτορα Κλαύδιου ΙΙ με αποτέλεσμα να κλειστεί στην φυλακή και να καταδικαστεί σε μαρτυρικό θάνατο. Ο Κλαύδιος, βλέπετε, είχε απαγορεύσει τον γάμο των νέων ζευγαριών (καθόλου δικτάτορας!). Θεωρούσε ότι χωρίς αυτή την δέσμευση οι νέοι της εποχής θα ήταν ευκολότερο να πάνε σε μια εκστρατεία ή στον πόλεμο.

Ο Βαλεντίνος (για του οποίου το όνομα επίσης δεν είναι σίγουροι οι ιστορικοί) δεν το άφησε να περάσει έτσι αυτό. Υπέρμαχος της αγάπης, πάντρευε κρυφά τα ερωτευμένα ζευγάρια έως ότου η φήμη του ανάμεσα στους κύκλους της εποχής τον πρόδωσε. Τελικά κατέληξε στην φυλακή. Κι εκεί όμως δεν σταμάτησε να κηρύττει την αγάπη κάνοντας διάφορα θαύματα.

Ένας από τους δικαστές που συμμετείχε στη δίκη του Βαλεντίνου είχε μια κόρη τυφλή. Την οποία πήγε στον Άγιο ζητώντας του να την κάνει καλά. Όταν τελικά το θαύμα έγινε, ο δικαστής συγκινημένος από αυτό που έζησε αλλαξοπίστησε και έγινε και ο ίδιος χριστιανός. Στο τελευταίο γράμμα του προς την κοπέλα που γιάτρεψε, ο Άγιος Βαλεντίνος την προέτρεπε να πιστεύει πάντα στον Θεό. Σε αυτό το γράμμα υπέγραψε με την έκφραση «Από τον Βαλεντίνο σου». Τέλος, να σας ενημερώσω ότι η 14η Φεβρουαρίου θεωρείται η μέρα θανάτου του. 


Πρωτότυπα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο…Μια κάρτα, ένα λουλούδι ή ένα δώρο είναι το ελάχιστο που συνήθως κάνουμε για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη μας. Κάθε χρόνο τα λουλούδια, οι κάρτες και φυσικά τα σέξι εσώρουχα έχουν την τιμητική τους. Τα ζευγάρια ψάχνουν πρωτότυπους τρόπους για να ξεφύγουν λίγο από την ρουτίνα και να βάλουν λίγο περισσότερο αλατοπίπερο στη ζωή τους.

Οικονομικά και σέξι δώρα για την ημέρα του Βαλεντίνου

Στο damakoupa.gr  θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία sexy εσωρούχων, όπως babydoll, string, sexy toys, κορμάκια και κορσέδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το κατάλληλο δώρο να το βάλετε στο καλάθι σας. Ολοκληρώνετε την παραγγελία με κάρτα, αντικαταβολή ή paypal και θα έχετε τα πιο εντυπωσιακά δώρα στην πόρτα σας!

Μαύρο δαντελένιο μπούστο-ζαρτιέρα για παχουλές
PLUS SIZE ΜΠΟΥΣΤΟ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΕΛΕΣ

Στο damakoupa.gr υπάρχουν επιλογές για όλα τα σωματότυπα… και για τις αδύνατες και τις πιο ζουμερές. Θα βρείτε για όλα τα μεγέθη καθημερινά εσώρουχα, σουτιέν, νυχτικιές αλλά και homewear.

Καλτσόν με σχέδιο κάλτσα
ΠΟΥΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΣΟΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ

Στο damakoupa.gr θα βρείτε επίσης μια τεράστια ποικιλία από καλσόν, καλτσάκια και κάλτσες που θα απογειώσουν το σύνολο σας.

Εσώρουχα Αγίου Βαλεντίνου
Κόκκινο μαύρο κορμάκι διαφάνεια

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν πως και πως αυτή την γιορτή για να έρθουν πιο κοντά με το σύντροφό τους. Η ρουτίνα, τα παιδιά και οι υποχρεώσεις δεν τους το επιτρέπουν πιο συχνά. Εκεί λοιπόν εμφανίζεται το βαρύ πυροβολικό… τα sexy εσώρουχα και τα πιο πιπεράτα δώρα μόνο από το www.damakoupa.gr 

Αλλά, βρε κορίτσια, μην τα περιμένουμε και όλα από αυτούς του άμοιρους τους άντρες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσείς του κάνατε ένα δώρο; Γιατί δηλαδή αυτό να είναι προνόμιο των γυναικών; Και οι άντρες μας έχουν ψυχή και να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμούσαν και μια κίνηση εκ μέρους σας.

Ανδρικές κάλτσες με σχέδιο

Στο www.damakoupa.gr θα βρείτε μια ποικιλία ανδρικών homewear και εσωρούχων, όπως πυτζάμες, μπόξερ, κάλτσες κ.α.